Gombaleves Édesanyám fazekából
Ez csak átvitt értelemben értelmezhető, hisz Ő már odafentről fogja a kezem, de most mindent úgy csináltam, ahogyan tőle tanultam, láttam. Elvben ebbe jár még egy kis csipetke, vagy galuska, de ez a fránya diéta....
Hozzávalók
4 tányér
Elkészítés
Sajnos nincs róla menet közbeni fotóm, így leírom a lépéseket. Zsíron lepirítom a zöldségeket, nem baj, ha picit jobban. sózom borsozom, és beleteszem a gombát is. Lefedem, és így pirítom tovább pár percig. A gomba gyorsan összeesik, és utána folytatható. A megpirult zöldségeket egy kis pirospaprikával átforgatom, és felöntöm 2 l vízzel. Puhára főzöm a zöldségeket, és a legvégén szaggatható bele csipetke, galuska is.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.