Pestos tészta
Pestos tészta
Pestos tészta

Hozzávalók

6 adag
  1. 500 gr száraz durum tészta orsó/természetesen más tészta is jó
  2. 1 üveg (kb. 240 gr ) pesto szósz
  3. 1 db natúr vajkrém
  4. ízlés szerint 
  5. 220 ml tejszín (legalább 20%-os)
  6. 5-8 dkg parmezán sajt
  7. 15-20 dkg eidami sajt (az édesebb sajtok ehhez jobban mennek)

Elkészítés

30 perc

 

Abban az edényben/wokban, amelyben majd az egészet össze tudjuk keverni, el kezdjük melegíteni a vajkrémet, és a pestot egyben.

  1. Amikor elegyült, akkor pici sót adunk hozzá, és elforraljuk a tejszínnel is.
  2. Amikor elegyült, elzárjuk, és majd ebbe kerül a többi összetevő 
  3. Kifőtt tésztát 2 részletben hozzá ad
  4. Amikor az első fele benne van hozzá reszelem a parmezán sajtot.
  5. És az eidamit is.
  6. Jól összekeverem és hozzá adom a tészta másik felét és már fogyasztható is
  7. Jó étvágyat hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://elelemtar.blog.hu/api/trackback/id/tr5313835000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Avagy mit együnk-főzzünk 3 gyermekkel.

Élelemtár :-) Avagy mit együnk, és mit főzzünk három gyermekkel. Nekik, magunknak. Jót , jól.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása