Ritkán készítek pulykahúst, kivéve a mellet. Finom lett.
Hozzávalók 1 fazék
Elkészítés 120 perc
Hozzávalók:
2 db vastag nyak (hentesnél darabolva)
6 db sárgarépa
2 db petrezselyem gyökér
1/2 db zeller zöldjével
1 fej vörös, vagy lila hagyma
1 db burgonya
ízlés szerint só
10 db szemes bors
Hámozzuk, aprítjuk, mossuk a zöldségeket.
Ezzel párhuzamosan megfürdettem a nyakat
is
Lábosba teszek mindent, hideg vízzel
felöntöm.
Gyöngyözve főzöm. Közben a tetejéről a habot szűrővel leszedem.
Leszűrve cérnametélttel ettük. Jó étvágyat
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.