Lecsó (Tántitól tanultam)
Lecsó (Tántitól tanultam)

 

Lecsó (Tántitól tanultam)

Hozzávalók

4 adag
  1. 1 üveg házi lecsó
  2. 10 dkg füstölt kolbász (lehet több is, el is hagyható)
  3. 1/2 fej vöröshagyma
  4. 1 db konzerv hámozott paradicsom (nem volt időm forrázni hámozni)
  5. ízlés szerint 
  6. ízlés szerint bors
  7. 20 dkg finomliszt
  8. 2 db tojás (L méret)
  9. pici buborékos víz
  10. pici 
  11. 1/2 evőkanál zsír

Elkészítés

30 perc

 

Hagymát olajon megpirítom picit a kolbásszal.


  1. Hozzáöntöm a házi lecsót. Sózom, borsozom.

  2. Hozzáöntöm a hámozott paradicsomot is.

  3. Kikeverem a nokedlit.

  4. Forró vízbe szaggatom.

  5. A kifőtt nokedlit a lecsóba forgatom. Tejföllel tálalom. (Anélkül is jó.) Jó étvágyat hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://elelemtar.blog.hu/api/trackback/id/tr214051594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Avagy mit együnk-főzzünk 3 gyermekkel.

Élelemtár :-) Avagy mit együnk, és mit főzzünk három gyermekkel. Nekik, magunknak. Jót , jól.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása