Carbonara most fusilli tésztával

Carbonara most fusilli tésztával (spagetti nem volt itthon)

30 perc

Hozzávalók

6 adag
  1. 30 dkg paprikás pulyka mellsonka
  2. 5 dkg kolozsvári szalonna
  3. 1 fej nagyobb lilahagyma
  4. 250 gr natur vajkrém
  5. 2 dl zsíros tejszín
  6. 500 gr fusilli tészta
  7. ízlés szerint Parmezán sajt
  8. ízlés szerint trappista sajt
  9. 4 db tojás (L méret)
  10. ízlés szerint Só/Bors

Elkészítés

Lilahagymát olíva olajon kissé megfuttatom, ráteszem a sonkát csíkokra vágva. Hozzá teszem a vajkrémet, és a Kolozsvári szalonnát is.


  1. Átsütöm, és felöntöm tejszínnel. Sózom, borsozom.

  2. Tojással összesütöm a kifőtt tésztát, és hozzá keverem a sajtokat is.
  3. Végül a ragut is hozzá keverem.

  4. Alaposan összekeverjük. Jó étvágyat hozzá.

A bejegyzés trackback címe:

https://elelemtar.blog.hu/api/trackback/id/tr8314021874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Avagy mit együnk-főzzünk 3 gyermekkel.

Élelemtár :-) Avagy mit együnk, és mit főzzünk három gyermekkel. Nekik, magunknak. Jót , jól.

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása